VÅRA TJÄNSTER
_____________________________________________

VI FUNGERAR SOM ER EXTERNA IT-AVDELNING
OCH SKÖTER ALLT FRÅN INKÖP OCH NYINSTALLATION
TILL KONTINUERLIGT UNDERHÅLL AV BÅDE DATORER
OCH SÄKERHETSPRODUKTER FÖR ERT FÖRETAG

VÅRA TJÄNSTER
VI FUNGERAR SOM ER EXTERNA IT-AVDELNING
OCH SKÖTER ALLT FRÅN INKÖP OCH NYINSTALLATION
TILL KONTINUERLIGT UNDERHÅLL AV BÅDE DATORER
OCH SÄKERHETSPRODUKTER FÖR ERT FÖRETAG

• IT-support och konsultation

KH Consulting erbjuder ett stort utbud av IT-tjänster och agerar som er externa IT-avdelning. Vi hjälper till med allt från installation och kontinuerligt underhåll till administration. Vi har lång erfarenhet inom IT och säkerhet och lägger stort fokus på att du som kund ska få en snabb och kostnadseffektiv support med en personlig kontakt. För att skapa en säker IT-miljö för er tillhandahåller vi även backup- och andra molntjänster. Här är några exempel på vad vi arbetar med. Kontakta oss om ni vill veta mer:

• Installation och uppgradering av datorer, Mac och PC
• Apple- och Microsoftbaserade operativsystem och servermiljöer
• Felsökning, underhåll och förebyggande service av datorer och operativsystem, rensing av virus mm
• Intern och/eller extern IT-support
• Leverantör och administratör av molntjänster som tex backup och antivirus
• Övervakning och rapportering av brandväggar, backup- och antivirustjänster mm
• Konsultation inför – och hjälp med – inköp
• Skrivare
• Trådlösa nätverk – analys och konfigurering för att få ut bra prestanda
• Digitala möten -och samarbeten  med Teams och Zoom

• Office 365

KH Consulting är Microsoft Partner och Cloud Solution Provider. Vi hjälper er med planering, migrering, drift och övervakning av er Office 365-miljö. Vi ger er självklart support på alla produkter som ingår i Office 365 som tex Teams och SharePoint.

IT-tjänster Microsoft Office 365

• Datto SaaS Protection för Microsoft 365 och Google Workspace

I och med att fler och fler företag förlitar sig på Microsoft 365 och Google Workspace för sin dagliga verksamhet krävs mer avancerad säkerhetskopiering och dataskydd än vad Microsoft och Google kan erbjuda. Vi erbjuder Datto SaaS Protection för Microsoft 365 och Google Workspace, den ledande moln-till-moln-backupplösningen för säkerhetskopiering, återställning och export som täcker Exchange, OneDrive, SharePoint och Teams för Microsoft 365 och Gmail, kalendrar, kontakter och delade enheter för Google Workspace

Kontakta oss om ni vill veta mer.

SaaS Protection

• Trådlösa nätverk

Vi installerar nya eller optimerar befintliga WiFi med fokus på att våra kunder ska vara helt nöjda och kunna koncentrera sig på det de gör bäst. Vi arbetar med stabila nätverksprodukter så du slipper problem och kan använda ditt nätverk utan avbrott. Kontakta oss för att få hjälp med WiFi hemma eller på kontoret.

Vi arbetar med Ubiquiti som levererar trådlös datakommunikation till dig som kräver det lilla extra av ditt trådlösa WiFi-nätverk såsom åtkomstpunkter, routrar och kameror

IT-tjänster WiFi och trådlösa nätverk

• Nätverkssäkerhet – routrar, brandväggar och VPN mm

WatchGuard levererar en avancerad nätverkssäkerhetsplattform som ger företaget kontroll över sina nätverk, med distribuerbara säkerhetsfunktioner och verktyg som är lämpliga att skydda alla organisationer, oavsett budget, storlek eller komplexitet. KH Consulting är Watchguard Partner och hjälper dig med planering och implementering av säkerhetsprodukter från Watchguard. Vi har även möjlighet att övervaka dem för att analysera och säkerställa säkerhet.

Vi har lång erfarenhet av säkerhet inom IT och utöver Watchguards produkter arbetar vi även med routrar och nätverksprodukter från andra leverantörer.

Watchuguard brandväggar och säkerhet IT

• Antivirus

Skydda företagets slutpunkter, affärsdata och användare med ESET: s kraftfulla teknik. ESET PROTECT-plattformen erbjuder anpassningsbara säkerhetslösningar, enkla att hantera från en molnkonsol.

ESET Antivirus är ett avancerat antivirus med integritetsskydd och skydd mot ransomware. Den perfekta lösningen för moderna användare som aktivt använder internet för shopping, bank, arbete, kommunikation och sociala medier. Skyddar Windows, Mac-, Android och Linuxenheter.

Kontakta oss för mer information om ESET´s säkerhetsprodukter. Vi har även lång erfarenhet av andra säkerhetsprodukter från Panda Security, F-Secure mm.

images

• Backup

KH Consulting är leverantör av Crashplan som är ett Endpoint-skydd för dataförlust och säkerhetsplattform som gör det möjligt för småföretag och organisationer att återställa förlorade data orsakade av mänskliga fel, ransomware eller någon annan onlinekatastrof. Med Crashplan i er organisation kan ni vara försäkrade om att all den data som produceras på organisationens klientdatorer är säkrade och att ni har kontroll och överblick över organisationens data.

Förlorad data kan återställas av användarna själva med några klick — utan att behöva begära hjälp från en redan hårt belastad IT-avdelning. Eller så överlåter ni till oss att hantera era backuper. Crashplan gör det möjligt att upptäcka hot tidigare, agera snabbare och alltid komma igång igen så att verksamheten kan fortsätta.

Förutom Crashplan arbetar vi med en mängd andra backuplösningar för att säkra ert företags data. Hör av er om ni vill veta mer.

crashplan

• E-postsäkerhet

Vi samarbetar med VIPRE och levererar VIPRE Advanced Threat Protection som är en komplett och kraftfull molntjänst för e-postsäkerhet

VIPRE ATP ger dig en lösning med utökad säkerhet då den förutom det kraftfulla e-postfiltret också inkluderar skydd mot skadliga url:er , sandboxing av bilagor samt 90 dagars e-postkontinuitet.

  • VIPRE Email Security Cloud
  • VIPRE Email Security Phishing Protection
  • VIPRE Email Security Attachment Sandboxing
VIPRE e-postsäkerhet

Kontakta oss för mer information om våra IT-tjänster

Vi hjälper dig och ditt företag med mycket mer. Vi arbetar med det mesta inom IT och kommunkation. Kontakta oss för att få veta mer.