VÅRA TJÄNSTER
_____________________________________________

VI FUNGERAR SOM ER EXTERNA IT-AVDELNING
OCH SKÖTER ALLT FRÅN INKÖP OCH NYINSTALLATION
TILL KONTINUERLIGT UNDERHÅLL AV BÅDE DATORER
OCH SÄKERHETSPRODUKTER FÖR ERT FÖRETAG

VÅRA TJÄNSTER
VI FUNGERAR SOM ER EXTERNA IT-AVDELNING
OCH SKÖTER ALLT FRÅN INKÖP OCH NYINSTALLATION
TILL KONTINUERLIGT UNDERHÅLL AV BÅDE DATORER
OCH SÄKERHETSPRODUKTER FÖR ERT FÖRETAG

Nätverkssäkerhet – routrar, brandväggar och VPN mm

WatchGuard levererar en avancerad nätverkssäkerhetsplattform som ger företaget kontroll över sina nätverk, med distribuerbara säkerhetsfunktioner och verktyg som är lämpliga att skydda alla organisationer, oavsett budget, storlek eller komplexitet. KH Consulting är Watchguard Partner och hjälper dig med planering och implementering av säkerhetsprodukter från Watchguard. Vi har även möjlighet att övervaka dem för att analysera och säkerställa säkerhet.

Vi har lång erfarenhet av säkerhet inom IT och utöver Watchguards produkter arbetar vi även med routrar och nätverksprodukter från andra leverantörer.

Watchuguard brandväggar och säkerhet IT

Watchguard – Ett paket för alla säkerhetsnivåer

Alla WatchGuard-produkter kommer som standard med en supportlicens som inkluderar full VPN-kapacitet och inbyggt SD WAN. Letar du efter mer? Välj vår Basic eller Total Security Suite:

Basic Security Suite

Basic Security Suite innehåller alla traditionella nätverkssäkerhetstjänster som är typiska för en UTM-enhet: IPS, antivirus, URL-filtrering, programkontroll, spamblockering och ryktesbawerat skydd. Det inkluderar också centraliserad hantering och nätverkssynlighet, samt standardsupport dygnet runt. Kontakta oss för mer information.

Total Security Suite

Total Security Suite inkluderar alla tjänster som erbjuds med Basic Security Suite plus AI-drivet skydd mot skadlig kod, förbättrad nätverkssynlighet, endpoint-skydd, molnsandboxing, DNS-filtrering och möjligheten att vidta åtgärder mot hot direkt från WatchGuard Cloud, vår nätverksplattform för synlighet . Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss för mer information om våra IT-tjänster

Vi hjälper dig och ditt företag med mycket mer. Vi arbetar med det mesta inom IT och kommunkation. Kontakta oss för att få veta mer.